måndag 31 mars 2008

HeTS mot media

Gissa vem som besökte oss på vårt projektmöte igår!
Norra Skåne - med både fotograf och reporter!

De tänker göra en artikelserie om vår sommarteater och det är ju helfräckt! Det känns ju som om vi vore en idrottsförening.

HeTS utvecklingsresa från ren rå amatörteater till vårens stundande föreställning av SÄNGKAMMARFARS på ATR-festivalen i Västerås kan ju faktiskt jämföras med vilket fotbollsklubbsavancemang som helst... från de första trevande division-fyra-stegen på den regnmjuka gräsmattan - till Champions League och UEFA-cupen! Roberto Donadoni - here we come!

Ensemblen i Sängkammarfars

Nu följer Norra Skåne vårt projekt under våren och skriver en och annan rad om RESFEBER... om vår regissör och hans arbete, om våra sminköser, om hur ensemblen går från klarhet till klarhet. Det är många som står på scenen för första gången i sommar - många nybörjare. Men de har ett gott stöd i bland andra Johan och Annie (som spelade med i Sängkammarfars), och Yvonne och Micke som spelat teater under flera säsonger och som har mycket rutin.


1 kommentar:

Anonym sa...

Vilken succé det blev i Västerås!!! Vi upptäckte t.o.m. att vi hade med oss en egen liten fan-club i form av en jätte trevlig kvinna som sett Sängkammarfars inte mindre än 2 ggr tidigare i Hässleholm. Jätteskoj tyckte vi i ensemblen och bjöd på tårta =)/Annie alias Susannah