fredag 6 juni 2008

6 juni

Idag är det Bamses födelsedag - hurra! hurra! hurra! och det är inte nog med det. Parken fylldes med folk framåt fikatid och då kom Stadsmusikkåren inmarscherande - tätt följd av fanparaden, med bland andra ett litet gäng scouter och ett större gäng pensionärer, kanske pensionerade scouter. Det hölls tal och sjöngs sånger och Hembygdsföreningen hade fullt upp med att dela ut flaggor och glass till barnen.

På förmiddagen hade vi ett litet möte på Kafét - några entusiaster som gärna vill att HeTS ska ha ett fint, egenhändigt hantverkat marknadsstånd. Har vi förlig vind kan vi ha ett klart till nästa långlördag - det blir en byggnation som kommer att synas över hela torget. Ingen ska nånsin mer behöva tvivla på vilka det är som står på torget, plats 18, och säljer lotter. Det ska de kunna se tydligt - att det är Hässleholms Teatersällskap. Tyvärr har jag inga bilder från det mötet - glömde fotografera. Var helt upptagen av våra skisser och våra diskussioner. Men bilder kommer, när snickrandet väl är igång!

Annie håller som bäst på att tapetsera och slipa och måla och dona. Vi har en scenograf som lägger ner sin själ i att det ska lysa resebyrå över hela uteserveringen när det väl är premiär om lite drygt en månad. Go, go, go!

Det är lite värre att vi saknar en skådespelare till en av rollerna. Har du som läser detta lust att spela en liten roll i vår sommarteater - det gäller rollen som Rune, så du bör vara man - får du mer än gärna höra av dig! Nu!

Här kommer musiken!



Finfina flaggor och rejäla glassar!

Gott om folk i parken - folkfest!



Kulisserna närmar sig sin reinkarnation - den 14 juni ska scenen byggas och då är det också dags att sätta resebyråinteriören på plats.





Inga kommentarer: