onsdag 2 juli 2008

Dags för pressmeddelande

Igår skickade vi pressmeddelande till 36 olika adresser - allt från Ystad Allehanda till Radio Kronberg. Förhoppningsvis syns och hörs vi lite varstans nu.

PRESSMEDDELANDE - RESFEBER
Den 12 juli är det premiär för HeTS sommarteater i Hembygdsparken. Det är nu fjärde året i rad som det spelas dramatik i parken och i sommar heter pjäsen Resfeber. Det är en lättsam komedi som utspelar sig på en resebyrå och handlar om hur komplicerat det kan vara att komma iväg på semester. Manus är skrivet av Carl Dandanelle och för regin svarar Daniel Karlsson.

Elva av HeTS medlemmar står på scen och det är såväl rena nybörjare som garvade amatörer. Ett par av dem, Johan Lindman och Annie Hultén, har medverkat även i HeTS senaste juluppsättning i Röda Salongen, Sängkammarfars, och Yvonne Åkesson har gedigna erfarenheter från såväl reyver som sommarteater.

”Vi har samma upplägg i år som vi haft tidigare somrar”, säger Camilla Fritzsson från produktionsgruppen om arrangemanget. ”Vilket innebär att det under en dryg halvtimme vankas Resfeber, därefter serveras våfflor och tilltugg medan HeTS säljer lotter där man kan vinna allt från böcker till fribiljetter till julens komedi. För underhållningen till fikat svarar kvällens artist. Vid premiären spelar och sjunger en duo som kallar sig för T&R, den 16 juli kommer Skånsk Humor, och vid en av föreställningarna i augusti kan man få se och kanske till och med prova på linedance.” För mer info om artisterna och om arrangemanget se www.hets.nu eller http://hets-resfeber.blogspot.com

De sammanlagt tio föreställningarna ges vid på Parkkaféts uteservering och arrangemanget är ett samarbete mellan HeTS, Parkkafét och ABF Skåne Nordost.

Biljetter kostar 130 kr, och Norra Skånes Favoritkort ger 20 kr rabatt för max 2 biljetter. I priset ingår teaterföreställningen, våfflor med tilltugg och dryck, samt underhållning till kaffet. Biljetterna sälj på kafét, tel 0451-810 97

Föreställningar
12, 16, 19, 20, 25 och 30 juli samt 8, 9, 15 och 16 augusti
Onsdagar och fredagar börjar arrangemanget kl. 19.00
Lördagar och söndagar kl. 18.00

Inga kommentarer: