onsdag 23 juli 2008

Första spelveckan

Så har vi då lagt första spelveckan bakom oss, med fyra föreställningar som alla spelades utomhus, trots att vädret inte alltid var på vår sida. En kväll fick vi i alla fall tillfälle att dela ut våra vita engångsregnkappor som Ticket sponsrat oss med. När det var dags för fika, sedan pjäsen tagit slut och hela ensemblen blivit genomvåt, gick alla in för att våffla i stugan i stället för utomhus. Trevligt det också!
Det har alltså gått riktigt bra! Allt har klaffat och publiken har verkat nöjd. Vi har sminköser som kör en bra bit för att vara med och hjälpa oss, scenbyggare som kommer redan vid lunchtid för att sätta kulisser och möblera scenen, och funktionärer som säljer såväl biljetter som lotter. För att inte tala om de elva i ensemblen som varje kväll ger järnet för att gestala sina rollfigurer!
Torbjörn Arvidsson har spelat och sjungit för oss två gånger. På fredag kommer också en trubadur - Henrik Pennlöv - som lovat att sjunga såväl egna låtar som visor av bl.a. Fred Åkerström.
Vi har också haft besök av Skånsk Humor, en kväll, och av Tre Trallande Töser, en annan. Hur bra som helst!

I HeTS drar det redan ihop sig till workshops inför julkomedin. Vill du vara med i det projektet anmäler du ditt intresse till Marcus så snart som möjigt, före 11 augusti i alla fall.

Inga kommentarer: